Цветан Цветанов в Чепинци: За да застанем до Шукри Халилов, ние сме оценили неговите качества!

„Без Вас Шукри Халилов няма да може да направи тази прозрачност, която хората искат и тази достъпност към всички жители на общината. Шукри има потенциал, има възможности, и с неговата младост и енергия, повярвайте, това е бъдещето!“- заяви Цветан Цветанов в читалището на село Чепинци пред жители и гости на общината.

 

Заместник председателят на ГЕРБ определи кандидатът за кмет на община Рудозем Шукри Халилов като млад и амбициозен човек, който не дели хората на наши и ваши, който ще бъде кмет на всички жители на община Рудозем. Самият факт, че днес сме в село Чепинци, означава много. Това е още едно доказателство, че не делим в партия ГЕРБ общините на малки и големи, на малко или голямо населено място. Вие сте работодателите, които трябва да назначите освен Шукри Халилов, но и всички тези общински съветници и кметове на населени места, защото ГЕРБ е силният, компетентният, знаещият екип, който ще даде истинското бъдеще и посперитета на общината. Казвам го съвсем отговорно, защото знам какви усилия положи Шукри през последните три години, след като оглави общинската ни структура. Той е с голямо сърце, честен, много почтен и всеотдаен млад човек. Аз смятам, че днес, повече от всякога, на Рудозем е необходим такъв енергичен кандидат, който да бъде избран за кмет“- посочи Цветанов.

По думите му при срещи с депутати и министри Халилов винаги е поставял значимостта на пункта Рудозем-Ксанти, а сега, когато ГЕРБ има втори управленски мандат Цветанов заяви с категоричност, че за рудоземския кандидат вратите винаги ще бъдат отворени.
Благодаря на Шукри Халилов за това, че беше толкова настоятелен да дойдем днес в Чепинци, за да могат и други жители на общината да видят подкрепата, да видят това, което прави ГЕРБ и да разсеят всякакви възможни спекулации и внушения, които биха могли да направят някои от нашите политически опоненти. Партия ГЕРБ, участвайки във всички национални кампании, ние винаги сме били толерантни, винаги ме уважавали българските граждани, независимо от това кой каква религия изповядва. И това е силната черта на една партия, която е с европейски ценности и която иска да съхрани духовността и това, което са ни завещали нашите деди. А това е да уважаваме всеки, независимо от неговата религия. Всеки да има равен старт, равен шанс и да дадем предимство на знаещите и можещите, а доказателство е листата на ПП ГЕРБ“- заяви още Цветан Цветанов.

Ние сме тук, за да уважим Вас, за да отдадем признателността си към Вас, защото знаем, че без Вас няма да има ГЕРБ в Рудозем, без Вас няма да има промяната в Рудозем, без Вас Шукри няма да може да направи тази прозрачност, която хората искат, и тази достъпност към всички жители на общината. Шукри има потенциал, има възможности, и с неговата младост и енергия, повярвайте, това е бъдещето! Аз съм убеден, че той винаги ще се вслушва и в мъдрите съвети на по-възрастните, защото те имат сериозният житейски опит“- допълни зам.-председателят на ПП ГЕРБ.  Той заяви, че политиката на ГЕРБ е да строи мостове, а не разделения, както погрешно някои се опитват да насаждат сред българкото общество.

В заключение Цветанов призова хората да подкрепят кандидата на ГЕРБ и допълни, че именно тоа е партията, която е върнала стабилността в държавата, за да бъдем признати в Европа и да можем да се възползваме и от новия финансов програмен период, който е изключително важен и за нашата община. Защото това са реалните политики, които ще стигнат до Вас. Финансовият размер от новия финансов програмен период е в размер на 32 млрд.лева. Трябва да има компетентна администрация, знаеща администрация и да получава силната подкрепа и от изпълнителната власт“- с тези думи завърши Цветанов.

„Именно защото всички се познаваме и виждаме какво се случва в тази община през последните години, а това, за съжаление, не е нещо, с което трябва да се гордеем. Затова всички ние сме мотивирани и решени наистина да променим бъдещето на тази община. А това може да стане само с екип – отговорен, амбициозен и в крайна сметка подкрепен от тези, които са получили най-голямото доверие в тази държава, от партия ГЕРБ“- заяви кандидатът за кмет Шукри Халилов.  Той сподели накратко визията си за развитие на община Рудозем. „На първо място трябва да опитаме да задържим и ние ще задържим младите хора, за да може с техния ентусиазъм и с техния хъс, те да ни помогнат да я развием. И както се случва в други общини, в които ГЕРБ има свои представители, и нашата община да разцъфти, както се случва в Смолян и Златоград. Неведнъж съм казвал, че благородно им завиждам, защото ние имаме възможността в момента точно това да променим- да променим отношението към хората в тази община, да променим облика на тази община и в крайна сметка тя да стане привлекателна и за инвеститори, и за самите хора, които живеят тук. Това можем да го направим с този отбор, със силният отбор на ГЕРБ. И това, което мога да дам като обещание и всички ние сме си дали дума за това нещо, е че с всички сили и всички възможности, с подкрепата, която имаме, да променим наистина тази община, и след 4 години да има наистина видими резултати, защото е време и община Рудозем да придобие облика, който всички ние заслужаваме“- посочи Халилов.

 „Дано Рудозем да намери своя стопанин, както и село Чепинци и заедно да развиваме общината“- посочи Областният координатор на ПП ГЕРБ Николай Мелемов, призовавайки хората да подкрепят Халилов и екипа му. Мелемов допълни още, че без Цветан Цветанов и Георгиос Павлидис пътят, който всички очакваме от толкова много години, нямаше да го има. А сега до две години се очаква той да бъде построен и от Рудозем до Ксанти да се стига за 40 минути.

„Трябва да ви кажа, че Рудозем не е общината, която може да бъде давана за пример в управлението на общини. И голямата задлъжнялост, която я има, и лошите проекти, които се изпълнявани и бих казал малко отдалеченото от хората отношение към човешките проблеми. Сигурно има достатъчно много примери и тук във Вашето село, когато от 20 години не може да се помогне на някои семейства, които са в нужда и сами няма как да си помогнат. И днес като разбирам, че този проблем още съществува, си мисля, че Вие имате нужда от промяна, действително имате нужда от промяна във всички отношения. Но най-вече именно в отношение на морал и на човешко поведение спрямо човека“- посочи евродепутатът Владимир Уручев .По думите му рудоземският кандидат за кмет, издигнат от партия ГЕРБ, умее да изслушва хората. „Нека да му дадем властта не само да ги изслушва, а и да решава проблемите им“- допълни евродепутатът.  

„Това, което сме правили ГЕРБ, е винаги да решаваме проблемите на хората и да търсим това, което ще гарантира бъдещето на регионите. Факт е, че когато дойдохме на власт, се отвори пунктът при Златоград, надявам се, че сега, когато отново сме на власт, а и тенденцията е да бъдем дълго на власт, Вие ще изберете отбора на ГЕРБ, защото е най-лесно да се управлява, когато имаш подкрепата на централната власт, на Европарламента, на държавната администрация и на местните депутати. Наистина, когато обиколихме малко селата в региона, аз се убедих, че има много какво да се прави. Ако в града тук-там нещо може да се види като резултат от построеното, в селата положението, за съжаление, е такова, че няма едно нещо, което да се изтъкне като постижение на досегашното управление“- заяви депутатът Д-р Даниела Дариткова. По думите й точно това ще е големият ангажимент на бъдещия кмет и екипа му - и в селата да се усети европейският път на България, а това има как да се случи, благодарение на европейското финансиране.

По думите на Областният управител Шукри Халилов е показал голямо израстване откакто се занимава с политика. „Най-голямото му достойнство е, че през всичките тези години, през които се зае с нелеката задача да ръководи структурата ни в Рудозем, той си остана онова достъпно момче, винаги е готов да обърне внимание на хората, винаги е готов да се заеме с решаването на техния проблем и това според мен е основното и най-важно качество, което трябва да притежава един управленец“- заяви Недялко Славов. По думите му Халилов е достатъчно подготвен има сериозни позиции в партията както на областно, така и национално ниво, има директен контакт с министри и депутати. „Сигурен съм, че тези контакти ще бъдат материализирани в добри резултати за общината тогава, когато я поеме“- допълни Славов.

Той определи община Рудозем като щастлива община, защото се реализират важни инвестиционни обекти от страна на държавата, сред които яз. „Пловдивци“, пътят Рудозем-Смилян и пътят за Ксанти.
„Темата за граничния пункт знам, че е изтъркана и употребявана предизборно, но фактите са такива, че никога не сме били толкова близо до отварянето на този пункт. На 5 ноември стартира проектът, по който българската пътна агенция ще строи Средногорци-Рудозем и обхода на Рудозем, гръцката пътна агенция строи пътя от Димарио до границата, а с решение на правителството Областният управител на Смолян е определен за инвеститор на ГКПП-Елидже. С гърците вече се уточнихме, имаме подписан протокол, уточнено е мястото на пресичане на границата. Аз подготвям процедура за проектиране на граничния пункт“- очерта накратко събитията от последните месеци Славов. Според него реално може да се очаква, че след две години при добра работа пунктът може да бъде изграден и отворен. За пореден път Славов изтъкна, че този проект е приоритетен не само за община Рудозем, а за целия регион и именно затова  настояват да се проектира така, че той да бъде допустим за преминаване на автобуси и камиони. „ Защото разчитаме по този начин да подкрепим бизнеса, да насърчим търговията, туризма и така жизненият стандарт в нашия регион да бъде повишен. Считам, че след толкова правителствена подкрепа, съвсем нормално е да се отблагодарим, гласувайки за кандидата на управляващата партия“- каза в заключение Недялко Славов.

© Рудозем днес

снимка: teacher.bg снимка: teacher.bg снимка: teacher.bg
Цветан Цветанов в Чепинци: За да застанем до Шукри Халилов, ние сме оценили неговите качества!
20.10.2015 | 16:06
3964
снимка: teacher.bg

„Без Вас Шукри Халилов няма да може да направи тази прозрачност, която хората искат и тази достъпност към всички жители на общината. Шукри има потенциал, има възможности, и с неговата младост и енергия, повярвайте, това е бъдещето!“- заяви Цветан Цветанов в читалището на село Чепинци пред жители и гости на общината.

 

Заместник председателят на ГЕРБ определи кандидатът за кмет на община Рудозем Шукри Халилов като млад и амбициозен човек, който не дели хората на наши и ваши, който ще бъде кмет на всички жители на община Рудозем. Самият факт, че днес сме в село Чепинци, означава много. Това е още едно доказателство, че не делим в партия ГЕРБ общините на малки и големи, на малко или голямо населено място. Вие сте работодателите, които трябва да назначите освен Шукри Халилов, но и всички тези общински съветници и кметове на населени места, защото ГЕРБ е силният, компетентният, знаещият екип, който ще даде истинското бъдеще и посперитета на общината. Казвам го съвсем отговорно, защото знам какви усилия положи Шукри през последните три години, след като оглави общинската ни структура. Той е с голямо сърце, честен, много почтен и всеотдаен млад човек. Аз смятам, че днес, повече от всякога, на Рудозем е необходим такъв енергичен кандидат, който да бъде избран за кмет“- посочи Цветанов.

По думите му при срещи с депутати и министри Халилов винаги е поставял значимостта на пункта Рудозем-Ксанти, а сега, когато ГЕРБ има втори управленски мандат Цветанов заяви с категоричност, че за рудоземския кандидат вратите винаги ще бъдат отворени.
Благодаря на Шукри Халилов за това, че беше толкова настоятелен да дойдем днес в Чепинци, за да могат и други жители на общината да видят подкрепата, да видят това, което прави ГЕРБ и да разсеят всякакви възможни спекулации и внушения, които биха могли да направят някои от нашите политически опоненти. Партия ГЕРБ, участвайки във всички национални кампании, ние винаги сме били толерантни, винаги ме уважавали българските граждани, независимо от това кой каква религия изповядва. И това е силната черта на една партия, която е с европейски ценности и която иска да съхрани духовността и това, което са ни завещали нашите деди. А това е да уважаваме всеки, независимо от неговата религия. Всеки да има равен старт, равен шанс и да дадем предимство на знаещите и можещите, а доказателство е листата на ПП ГЕРБ“- заяви още Цветан Цветанов.

Ние сме тук, за да уважим Вас, за да отдадем признателността си към Вас, защото знаем, че без Вас няма да има ГЕРБ в Рудозем, без Вас няма да има промяната в Рудозем, без Вас Шукри няма да може да направи тази прозрачност, която хората искат, и тази достъпност към всички жители на общината. Шукри има потенциал, има възможности, и с неговата младост и енергия, повярвайте, това е бъдещето! Аз съм убеден, че той винаги ще се вслушва и в мъдрите съвети на по-възрастните, защото те имат сериозният житейски опит“- допълни зам.-председателят на ПП ГЕРБ.  Той заяви, че политиката на ГЕРБ е да строи мостове, а не разделения, както погрешно някои се опитват да насаждат сред българкото общество.

В заключение Цветанов призова хората да подкрепят кандидата на ГЕРБ и допълни, че именно тоа е партията, която е върнала стабилността в държавата, за да бъдем признати в Европа и да можем да се възползваме и от новия финансов програмен период, който е изключително важен и за нашата община. Защото това са реалните политики, които ще стигнат до Вас. Финансовият размер от новия финансов програмен период е в размер на 32 млрд.лева. Трябва да има компетентна администрация, знаеща администрация и да получава силната подкрепа и от изпълнителната власт“- с тези думи завърши Цветанов.

„Именно защото всички се познаваме и виждаме какво се случва в тази община през последните години, а това, за съжаление, не е нещо, с което трябва да се гордеем. Затова всички ние сме мотивирани и решени наистина да променим бъдещето на тази община. А това може да стане само с екип – отговорен, амбициозен и в крайна сметка подкрепен от тези, които са получили най-голямото доверие в тази държава, от партия ГЕРБ“- заяви кандидатът за кмет Шукри Халилов.  Той сподели накратко визията си за развитие на община Рудозем. „На първо място трябва да опитаме да задържим и ние ще задържим младите хора, за да може с техния ентусиазъм и с техния хъс, те да ни помогнат да я развием. И както се случва в други общини, в които ГЕРБ има свои представители, и нашата община да разцъфти, както се случва в Смолян и Златоград. Неведнъж съм казвал, че благородно им завиждам, защото ние имаме възможността в момента точно това да променим- да променим отношението към хората в тази община, да променим облика на тази община и в крайна сметка тя да стане привлекателна и за инвеститори, и за самите хора, които живеят тук. Това можем да го направим с този отбор, със силният отбор на ГЕРБ. И това, което мога да дам като обещание и всички ние сме си дали дума за това нещо, е че с всички сили и всички възможности, с подкрепата, която имаме, да променим наистина тази община, и след 4 години да има наистина видими резултати, защото е време и община Рудозем да придобие облика, който всички ние заслужаваме“- посочи Халилов.

 „Дано Рудозем да намери своя стопанин, както и село Чепинци и заедно да развиваме общината“- посочи Областният координатор на ПП ГЕРБ Николай Мелемов, призовавайки хората да подкрепят Халилов и екипа му. Мелемов допълни още, че без Цветан Цветанов и Георгиос Павлидис пътят, който всички очакваме от толкова много години, нямаше да го има. А сега до две години се очаква той да бъде построен и от Рудозем до Ксанти да се стига за 40 минути.

„Трябва да ви кажа, че Рудозем не е общината, която може да бъде давана за пример в управлението на общини. И голямата задлъжнялост, която я има, и лошите проекти, които се изпълнявани и бих казал малко отдалеченото от хората отношение към човешките проблеми. Сигурно има достатъчно много примери и тук във Вашето село, когато от 20 години не може да се помогне на някои семейства, които са в нужда и сами няма как да си помогнат. И днес като разбирам, че този проблем още съществува, си мисля, че Вие имате нужда от промяна, действително имате нужда от промяна във всички отношения. Но най-вече именно в отношение на морал и на човешко поведение спрямо човека“- посочи евродепутатът Владимир Уручев .По думите му рудоземският кандидат за кмет, издигнат от партия ГЕРБ, умее да изслушва хората. „Нека да му дадем властта не само да ги изслушва, а и да решава проблемите им“- допълни евродепутатът.  

„Това, което сме правили ГЕРБ, е винаги да решаваме проблемите на хората и да търсим това, което ще гарантира бъдещето на регионите. Факт е, че когато дойдохме на власт, се отвори пунктът при Златоград, надявам се, че сега, когато отново сме на власт, а и тенденцията е да бъдем дълго на власт, Вие ще изберете отбора на ГЕРБ, защото е най-лесно да се управлява, когато имаш подкрепата на централната власт, на Европарламента, на държавната администрация и на местните депутати. Наистина, когато обиколихме малко селата в региона, аз се убедих, че има много какво да се прави. Ако в града тук-там нещо може да се види като резултат от построеното, в селата положението, за съжаление, е такова, че няма едно нещо, което да се изтъкне като постижение на досегашното управление“- заяви депутатът Д-р Даниела Дариткова. По думите й точно това ще е големият ангажимент на бъдещия кмет и екипа му - и в селата да се усети европейският път на България, а това има как да се случи, благодарение на европейското финансиране.

По думите на Областният управител Шукри Халилов е показал голямо израстване откакто се занимава с политика. „Най-голямото му достойнство е, че през всичките тези години, през които се зае с нелеката задача да ръководи структурата ни в Рудозем, той си остана онова достъпно момче, винаги е готов да обърне внимание на хората, винаги е готов да се заеме с решаването на техния проблем и това според мен е основното и най-важно качество, което трябва да притежава един управленец“- заяви Недялко Славов. По думите му Халилов е достатъчно подготвен има сериозни позиции в партията както на областно, така и национално ниво, има директен контакт с министри и депутати. „Сигурен съм, че тези контакти ще бъдат материализирани в добри резултати за общината тогава, когато я поеме“- допълни Славов.

Той определи община Рудозем като щастлива община, защото се реализират важни инвестиционни обекти от страна на държавата, сред които яз. „Пловдивци“, пътят Рудозем-Смилян и пътят за Ксанти.
„Темата за граничния пункт знам, че е изтъркана и употребявана предизборно, но фактите са такива, че никога не сме били толкова близо до отварянето на този пункт. На 5 ноември стартира проектът, по който българската пътна агенция ще строи Средногорци-Рудозем и обхода на Рудозем, гръцката пътна агенция строи пътя от Димарио до границата, а с решение на правителството Областният управител на Смолян е определен за инвеститор на ГКПП-Елидже. С гърците вече се уточнихме, имаме подписан протокол, уточнено е мястото на пресичане на границата. Аз подготвям процедура за проектиране на граничния пункт“- очерта накратко събитията от последните месеци Славов. Според него реално може да се очаква, че след две години при добра работа пунктът може да бъде изграден и отворен. За пореден път Славов изтъкна, че този проект е приоритетен не само за община Рудозем, а за целия регион и именно затова  настояват да се проектира така, че той да бъде допустим за преминаване на автобуси и камиони. „ Защото разчитаме по този начин да подкрепим бизнеса, да насърчим търговията, туризма и така жизненият стандарт в нашия регион да бъде повишен. Считам, че след толкова правителствена подкрепа, съвсем нормално е да се отблагодарим, гласувайки за кандидата на управляващата партия“- каза в заключение Недялко Славов.

©Рудозем днес

Последни новини
Хокейният клуб в Чепинци - една приказка с тъжен край
Чепинските хокеисти участваха в турнира в село Баните
Как да изберете детски маратонки за момче за ежедневно носене?
БЕЗценна книга за историята на Чепинци излезе след 20-годишни проучвания
Със злато в три спорта завършва областният етап от Ученическите игри за СУ-Чепинци
Предимствата на купуването на суха храна за котки в големи опаковки
НХЛ: "Рейнджърс стана първият отбор в НХЛ с 40 победи
"Моят магазин" отвори врати и в гр. Рудозем
Компютри втора ръка за икономично и екологично бъдеще
Община Рудозем има одобрени 7 проекта на стойност близо 10 млн. лева