Начало » За Рудозем днес

"Рудозем днес" е интернет всекидневник за актуални новини от Община Рудозем. Ние сме млада, динамично развиваща се медия, представяща битието в най-югоизточната част на Западните Родопи. В последните пет години ние се явяваме основен проводник на информация, засягаща както актуални теми от нашето ежедневие, така и доза петъчен хумор на родопски диалект по разкази на местни зевзеци. Най-ценното в нашата работа е, че героите от вчерашния ден са днешните ни читатели.


Стремежът на екипа на „Рудозем днес“ е да запознава обществеността с коректно поднесена информация, лишена от „жълти“ нюанси и съмнителни твърдения , подадени от случайни източници. Основният ни принцип е да напипваме пулса на нашите потребители и да „бием“ тъпана за куриозите, на които често ставаме свидетели. Основно подръчно средство са ни думите, а снимковият материал е нашето доказателство за достоверност.


Предимство на електронната медия „Рудозем днес“ пред регионалната преса е, че при нас новините пристигат в реално време. Още по-ценното е, че в този формат ежедневникът може да бъде „прелистен“ не само от живеещите в пределите на общината, а и от рудоземчани, живеещи по целия свят.